hemobostyling verkoopstyling zoetermeer

Interieuradvies Verkoopstyling

 

Home|Profiel|   Interieuradvies  |  Verkoopstyling |Portfolio|Nieuws|Contact|Webwinkel

 

Hemobostyling

Galjoenkade 55

2725 CB Zoetermeer

06-17654494

info@hemobostyling.nl

 

Interieur advies

Een origineel en persoonlijk interieur is voor iedereen weggelegd en hoeft absoluut geen handen met geld te kosten. Uw bestaande spullen op een andere manier indelen is de meest kostenbesparende manier om uw huis opnieuw in te richten. De "nieuwe" aanpassingen die U verder wenst, realiseren we binnen een door U gesteld budget en naar uw eigen smaak. Dingen waar U aan gehecht bent kunnen heel goed worden hergebruikt en hoeven echt niet perse weg. Wij kunnen U adviseren over vloer, wanden, meubels en verlichting, kleur etc. en geven U graag advies over het stylen van elke ruimte, woning of kantoor. Door middel van het toevoegen of veranderen van accessoires en kleine aanpassingen, helpen wij U de ruimte tot een mooi geheel te maken, en er net die finishing touch aan te geven. Wij komen voor een stylingadvies graag bij U langs zodat wij een en ander kunnen bekijken en uw wensen met U kunnen bespreken.

Een nieuw huis gekocht, maar nog geen idee waar je meubels moeten komen te staan? Wij helpen U graag op weg. We gaan eventueel naar de oude woning om te kijken welke spullen u mee wilt nemen naar de nieuwe woning. Aan de hand van uw bestaande spullen en de nieuwe woonwensen, maken we een plan voor de inrichting en styling in uw nieuwe huis. Op de dag van de verhuizing kunt u ons tevens inhuren om aanwezig te zijn, en ervoor te zorgen dat de meubels op de juiste plek terecht komen.

 

styling advies basis                                                      

mondeling advies (ca 1,5 uur) 

90,- inclusief btw   

   

Styling advies compleet

mondeling advies in combinatie met een uitgewerkt advies (ca 2 - 3 uur) 

295,- inclusief btw

 

styling advies extra compleet        

uitgewerkt advies op basis van een intakegesprek voor een ruimte of voor de gehele woning compleet met geadviseerde kleurnummers en materiaalkeuze inclusief moodboard presentatie.

vanaf 500,- inclusief btw

 

 

 

 

 

 

 

website created and designed by hemobostyling 2009 (R)  |   KvK 27334916  info@hemobostyling.nl  | 06 17654494 | linkpartners

 

   Trendy   design   Style   beautiful    antique  original    NEW     modern   classic  fashion    black      modern        decorating     interior   colour    casual   HOME    white